Szórakozás

Futó kapcsolatok után az igazira vár Bozsek Márk

A Barátok közt színésze - aki nemrég az X-Faktorba jelentkezett - nem fél a kötöttségekről. Bevallotta, hogy egy olyan nőre vágyik, aki akár 10 évvel idősebb nála.

Bozsek Márknak igazán nincs oka a panaszra, ugyanis azt csinál amire mindig is vágyott, a Barátok köztben megmutatja magát színészként, míg az X-Faktorban megismerhetik az énekhangját. A Story magazinnak bevallotta, hogy már csak a szerelem hiányzik az életéből.

“Romantikus, érzelmes és hűséges is vagyok, életemben csak egyszer léptem félre. A kötöttségekkel sincs bajom, csakhogy kevés lány képes elviselni az ismertségemmel járó negatívumokat. A legutolsó kapcsolatom is ezért futott zátonyra. Ördögi körbe kerültünk, minél féltékenyebb lett rám a kedvesem, annál inkább menekülni akartam tőle – magyarázta Márk, aki nem tagadta, hogy mindig is vonzódott az idősebb nőkhöz.

“A legidősebb barátnőm öt évvel volt több nálam, de el tudom képzelni, hogy tíz évvel idősebb lányba legyek szerelmes. Számomra fontos, hogy egy nővel ne csak megjelenni, nevetni és bulizni tudjak, hanem minden szempontból felnézhessek rá” – tette hozzá.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik