Szórakozás

Tiltakoznak Gáspár Bea vetkőzése ellen

gáspár győző-bea  (gáspár házaspár)
gáspár győző-bea  (gáspár házaspár)

Bár Győzike előszeretettel hangoztatja, hogy asszonykája ledobja a textilt a nyuszis magazinban, erre igazából semmi esély sincs.

Gáspár Győző mostanában azt hangoztatja, hogy felesége, Bea asszony ismét levetkőzik a nyuszis magazin címlapján. A lap főszerkesztője azonban a Class FM Morning Show-jában gyorsan tisztába tette a történetet. Eszerint Bea nemcsak hogy nem szerepelt még soha a nyuszis magazinban, de soha nem is fog.

“Bea asszony soha nem szerepelt a Playboyban, ezt nagyon fontosnak tartom elmondani. Ez egy légből kapott dolog, egy másik férfimagazinban szerepelt évekkel ezelőtt, de ott sem címlapon. És el kell keserítenem a Gáspár családot, nem is fog szerepelni nálunk, nem csak Bea asszony, de Győzike sem. Győzike hajlamos arra, hogy egy kicsit konfabuláljon, hogy ilyen szépen fogalmazzak, tehát a valóság nem mindig tükrözi azt, amit ő mond” – fejtette ki a reggeli műsorban Pantl Péter, a nyuszis magazin főszerkesztője, aki azt is megmagyarázta, miért esélytelen Gáspárné címlapra kerülése. – “Ha megnézitek, hogy merre megyünk a magazinnal, próbálunk olyan álmokat árulni férfiaknak, amivel el lehet játszani legalább gondolatban. Olyan lányokkal foglalkozunk, akikkel össze tudsz futni az utcán, de persze szeretnénk ismert nőket is levetkőztetni, ezen is dolgozunk, de nem feltétlenül a kétgyermekes családanyák az elsődleges célpontjaink. Érdekes, hogy kaptunk olvasói leveleket, hogy ha ezt megtesszük, akkor lemondják az előfizetésüket, de gyorsan megnyugtattunk mindenkit, hogy ezt nem tervezzük” – fejtette ki Pantl Péter hozzátéve, hogy a legutóbb melltartó nélkül pózoló Tatár Csillát vagy Demcsák Zsuzsát régóta fűzik már, hogy vetkőzzenek le a lapnak. Demcsák Zsuzsa esetében pedig ezek szerint még a kétgyermekes anyukaság is beleférne…

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik