Szórakozás

Rubint Réka kikészült

rubint réka (rubint réka)
rubint réka (rubint réka)

Rosszkedvű, fáradt, gyakran napközben is aludnia kell a fitneszladynek, akin most jött ki az utóbbi évek hajtása és izgalma.

Nem lehet büntetlenül túlterhelni a szervezetünket, mindenkinél elérkezik az a pont, amikor a test vészjelzést ad, még ha tökéletesre edzette is tulajdonosa. Magának is nehezen vallja be Rubint Réka, de kiszipolyozta testét a napi tizennyolc órás munka, idegeit pedig az utóbbi hónapok megpróbáltatásai tépázták meg. Ő is tudja, hogy rossz vége lesz, ha így folytatja.

“Igyekszem tartani magam, de most tényleg elfáradtam. Az az oka, hogy maximalista vagyok. Ha elképzelek valamit, akkor annak úgy kell működnie, ha fotóznak, akkor úgy kell kinéznem… Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy nem tudok délelőtt anya, délután edző, este médiaszereplő, éjjel pedig feleség lenni. A biztosítékot egyébként ez a hét verte ki nálam, vállaltam egy egyhetes, mindennapos forgatást, ami kivétel nélkül hajnali háromig tartott. Három órákat aludtam, kikészültem. Délután úgy alszom, mintha ájult lennék, úgy kell kikaparni az ágyból. Szerencsére ismerem már annyira magam, hogy felismerem a tüneteit, ha túllövök a célon, és le tudok állni” – mondta a Borsnak Rubint Réka, aki nemrég Kaszának vetkőzött le.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik