Szórakozás

Rippel Feri testőrével jött össze az artista exneje

Rippel-Ferenc-es-gyermeke-az-RTL-Klubban(210x140)(3).jpg (rippel ferenc, rtlklub, )
Rippel-Ferenc-es-gyermeke-az-RTL-Klubban(210x140)(3).jpg (rippel ferenc, rtlklub, )

Simó Vivien fél évvel Rippel Feritől való válása után újra boldog. Új párját az artista is ismeri, ő volt ugyanis a testőre.

Bár nemrégiben még úgy érezte, nem elég nyitott egy új kapcsolatra, most mégis szerelembe esett Rippel Feri volt felesége. Simó Vivien volt férje testőre mellett talált rá a boldogságra, az új szerelem pedig egy tapogatózó levéllel kezdődött.

“Bár nem éreztem magamban az erőt, hogy készen állnék egy új kapcsolatra, az élet közbeszólt. Az utóbbi hónapokban csak a fiunkkal foglalkoztam, és megpróbáltam a munkára koncentrálni, ám egy nap az interneten keresztül kaptam néhány kedves baráti sort. Feri egykori testőre – aki annak idején még a házasságkötésünknél is jelen volt – írt egy érdeklődő üzenetet, ami hosszas levélváltásba csapott át. Hamar rádöbbentünk, mennyire egy hullámhosszon vagyunk, belementem hát, hogy személyesen is találkozzunk. Örülök a döntésemnek, hiszen olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja. Laci kedvessége és figyelmessége meggyőzött arról, hogy komolyak a szándékai és egyáltalán nem akarja kihasználni a sebezhetőségemet. Ráadásul mellette újra abszolút nőnek érezhetem magam, visszakaptam az önbizalmamat is, amely a házasságom utolsó évében bizony már nagyon megtépázódott” – mesélte az éppen saját könyvén dolgozó Vivien a BEST magazinnak, a róluk készült fotókon pedig látszik, Vivien új párja külsőre mennyire hasonlít Ferire.

Rippel Feri máris áldását adta az újdonsült szerelmesekre.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik