Szórakozás

Dundika: Örökké gyerek maradok

dundika (dundika)
dundika (dundika)

Az egykori playmate ma ünnepli harmincadik születésnapját. Dundika elárulta, hogy nem esik kétségbe a kerek évfordulótól, ugyanis mindent elért amit szeretett volna

“Boldog vagyok Petivel és van egy csodálatos kisfiam. Kell ennél több?! Jól érzem magam a bőrömben, szerencsés genetikával rendelkezem és tudom, hogy örök gyerek maradok, tele optimizmussal. Szóval nem ráz meg különösebben, hogy harminc lettem” – magyarázta Dundika, aki nem is lehetne elégedettebb.

“Most tökéletes az életem. Korábban sem értettem az egyik barátnőmet, aki végigsírta a harmincadik születésnapját. Nem érzem azt, hogy összedőlne a világ, ugyanakkor óriási terveim már nincsenek, nem vágyom nagy karrierre. Modellként is azt értem el, amit akartam. Maximum annak örülnék, ha a vállalkozásainkat tovább tudnánk bővíteni és születne még gyermekünk” – magyarázta Majka kedvese, aki azt is elárulta, hogy pár hónap múlva különleges utazásra készülnek.

“Nagyon félek a repülőktől, mindig attól tartok, hogy valami baleset történik. Ettől függetlenül imádok utazni. Pár hónap múlva szeretnénk elmenni Petivel és a kisfiunkkal Amerikába, meglátjuk hogy lesz rá lehetőség, de akkor újra szembe kell néznem a félelmemmel. Mariánnak ez lesz az első utazása, ezért is különleges lesz” – tette hozzá Dundika.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik