Szórakozás

Az X-Faktoros Szabó Ádám szakított és új életet kezd

Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )
Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )

A Csillag születik 21 éves harmonikása alaposan meglepte az X-Faktor mentorait énektudásával.

Szabó Ádám ezúttal nem harmonikásként, hanem énekesként mutatkozott be az X-Faktor mentorai előtt. A fiatal énekes sokáig úgy gondolta, nem fog az énekléssel foglalkozni, később azonban meggondolta magát. Most pedig már az éneklés a legfontosabb az életében, ugyanis nemrégiben szakított kisgyermekes kedvesével, Nikivel.

“Véget ért sajnos a szerelem és bár erről most rossz beszélni, de huszonegy éves vagyok és az élet ugyanúgy fog tovább menni. Hál’ Istennek értelmes emberek módjára meg tudtuk beszélni ezt az egészet és ugyanúgy beszélő viszonyban vagyunk és megmaradt az, hogy már úgy tekintünk egymásra, mint két jó barát. Nagyon különleges volt a mi kapcsolatunk és nagyon tisztelem Nikit” – mesélt szakításukról a Reflektorban Szabó Ádám.

A Story magazinnak ugyanakkor a harmonikás énekes exkedvese úgy nyilatkozott, hogy ő még mindig szerelmes Ádámba és elképzelhetőnek tartja, hogy az érzelmek ismét fellángoljanak közöttük.

“Hiába mondtuk ki, hogy szakítunk, egyikünk sem lépett még tovább. Ádámmal abban maradtunk, hogy hagyunk még egy kiskaput. Bármi történhet. Nem tagadom, még szeretem, bár a szakítás után nem beszéltünk egymással. Tudom, mindkettőnket felzaklatna a találkozás. Mondtam Ádámnak is, hogy ne haragudjon, ha újra találkozunk egymással, eleinte biztosan távolságtartó leszek, de meg kell értenie a helyzetemet. Előfordul persze, hogy fellépéseken összefutunk egymással. így még az is megfordult a fejemben, hogy az alkalmankénti közös munka akár még össze is hozhat minket újra. Idővel mindez elválik majd” – mondta a Storynak Ádám volt párja, Niki, aki azt is elárulta, kisfiának, Norbikának is nagyon hiányzik az X-Faktor új felfedezettje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik