Szórakozás

Szem-és gyomorforgató rekordkísérlet

mr zoom (mr zoom)
mr zoom (mr zoom)

John Doyle egy teljesen átlagos családapa és férj, egyetlen dolgot kivéve: ki tudja ugrasztani a szemgolyóit a szemüregéből.

Kudarcba fulladt egy férfi „szemkápráztató” világrekord kísérlete, mert nem dudorodott ki 12 mm-nél hosszabbra a szeme. Ez ugyanis a bejegyzett világcsúcs, amit egy chicagói hölgy Kim Goodman tudhat magáénak – írja a Daily Mail.

Mr. Zoom videóját, amin a Daft Punk Get Lucky című számára táncoltatja szemgolyóit, már több mint félmillióan látták a Youtubeon. A képessége bűvöletében élő férfi saját honlapot, Facebook- és Twitter oldalt is létrehozott már.

Figyelem, az alábbi videókat csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

A 30 éves John Doyle teljesen véletlenül vette észre különleges tehetségét, mikor egy kocsmában iszogatott a barátaival. “Pár sör után kimentem a mosdóba, belenéztem a tükörbe, és azt láttam,hogy a jobb szemem kilóg a fejemből. Imádtam,ahogy mindenki kiakadt ezen.”

Azóta pedig már szinte az összes amerikai nagyvárost végighaknizta vele, de hívták már Japánba is, ahol igen nagy népszerűségnek örvend. Állítása szerint itt már sikerült megdöntenie a világrekordot, de a nyelvi nehézségek miatt nem tudta érvényesíteni.

“Csalódott vagyok, hogy nem sikerült a hivatalos Guinness-rekordkísérlet, de hamarosan megpróbálom újra.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik