Szórakozás

Müller Attila: Depresszió miatt vesztettem el a barátnőm

Muller-Attila(1)(960x640).jpg (Müller Attila)
Muller-Attila(1)(960x640).jpg (Müller Attila)

Az Édes élet szereplője Müller Attila szeretne végre talpra állni. Úgy gondolja, hogy túlságosan nagy pofont kapott a sorstól, amikor depressziója miatt elveszette az egyetlen nőt, akit szeretett.

A TV2-n futó Édes élet mai adásában Müller Attila végre elszánja magát és randira hívja egykori kedvesét, a fitneszmodell Rékát.

“Réka a legcsodálatosabb nő, akivel valaha találkoztam” – kezdte a Hír24-nek Müller Attila.

“Körülbelül fél évet voltunk együtt, de – őszintén szólva – ez volt az első kapcsolatom, ami igazán sokat jelentett. Réka mutatta meg, hogy mennyire tudok szeretni valakit. Előtte bár volt komoly kapcsolatom, sok volt a futó, szeretői viszonyom” – állítja Attila, aki ma már pontosan tudja, hogy miért ért véget a kapcsolata a fitneszmodellel.

“Azt hiszem, hogy két énem van. Ő a pörgős, vidám, vicces személyiségemet szerette, de sajnos hajlamos vagyok a depresszióra is. Bár soha nem akartam öngyilkos lenni, tényleg elég mélyen voltam, érthetően ő ezt nehezen viselte. Eltávolodtunk egymástól, de rajtam nem múlna az újrakezdés, de tudom, hogy ő már nem érez úgy, mint egykor” – mondta Attila, aki mindent megtesz azért, hogy rendben legyenek a dolgai és valóban édes legyen az élete.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik