Szórakozás

Nem bezárt, elköltözött Palcsó csepeli trafikja

palcsó tamás (palcsó tamás, )
palcsó tamás (palcsó tamás, )

Az énekes nincs könnyű helyzetben: most ugyanis pont az ő elhagyott trafikjánál szervezett tüntetést a DK.

A Demokratikus Koalíció csepeli szervezete sajtótájékoztatóval egybekötött tüntetést szervezett Palcsó Tamás elhagyott trafikja előtt. Ennek az volt az előzménye, hogy a DK pártigazgatóját, Varju Lászlót beidézte a rendőrség egy korábbi trafiktüntetés miatt.
Az Indexnek nyilatkozó Borkai-Szász Tamás (helyi DK-szervezet vezetője) nem emlékszik pontosan, mikor látták utoljára nyitva a Kossuth utca 67-69. szám alatt lévő dohányboltot, de az előző hét második felében biztosan. A trafik most teljesen elhagyatott, nincs már kint a dohányboltot jelző cégér sem, bár a nyitva tartás még az ajtóban lóg.

A Hír24 felkereste az üggyel kapcsolatban a Megasztár felfedezettjét, aki csupán röviden nyilatkozott.

“Helyesbítenem kell, mert máshol nem írták jól. Nem zártam be a trafikot, csupán másik helyre költözött Csepelen. Ennél többet azonban nem akarok mondani ezzel az egész üggyel kapcsolatban” – magyarázta az énekes, aki úgy gondolja jogosan nyert öt trafikot.

Ugyanakkor tény, hogy Palcsó Tamás nincs könnyű helyzetben, most például a Csepel.info arról írt, hogy a Palcsót a csepeli MSZP-s önkormányzat is rendszeresen szerepeltette, azonban amióta megnyitotta a trafikját a “balliberális politika célkeresztjébe” került.

A lap arról is ír, hogy Németh Szilárd, Csepel polgármestere korábban úgy fogalmazott, hogy ha valóban lett volna visszaélés a trafikpályázatoknál, akkor most mind a 31 csepeli trafik fideszes kézben lenne, és  “Palcsó maximum cigit vehetne valamelyik fideszes trafikosnál”.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik