Szórakozás

Berki Krisztián és Palácsik is filmsztár lesz

Berki Krisztiánnak igazán mozgalmas a mostani időszak. Az egykori Fradi-vezér ugyanis nem csak az Édes élet című realityben szerepel, de könnyen lehet, hogy filmsztár lesz. Az edzőteremben felfedezte őt Dwayne Johnson, azaz The Rock, és csapatával együtt felkérte, hogy szerepeljen a Hercules című szuperprodukcióban.

Ma este startol a TV2-n az Édes élet című reality műsor Gombos Edinával, Szögeczki Ágival, Müller Attilával, Győzikével és Berki Krisztiánnal. Ahogy arról már korábban is írtunk, az egykori Fradi-vezérrel egyszerűen mindig történik valami, így nem telnek unalmasan a hétköznapjai. Egy ideje már komoly testedzésbe kezdett, így gyakran jár edzőterembe, ráadásul pont abba, ahol Dwayne Johnson is gyúr a testőrével és a dublőrével együtt. Az egykori pankrátor már jó ideje Magyarországon forgat.

„Egyik alkalommal odajött hozzám Dwayne Johnson dublőre és azt mondta, hogy örülnének, ha szerepelnék – közvetlenül a csapatuk mellett – a Hercules című filmben, mivel a testi adottságom megvan hozzá. Bár jólesett a felkérés, először érthetően a TV2-vel kellett ezt az egészet megbeszélni. Szerencsére nem volt semmi gond és úgy tűnik, a végén még egy igazán jó karakterszínész válik belőlem, hisz – valljuk be – Vin Diesel és Dwayne Johnson sem tipikus színész” – magyarázta a Hír24-nek Berki, aki eddig még sosem szerepelt filmben.

„Még nem kezdődött el a forgatás, de egy kicsit sem izgulok, szerintem nagyon jó lesz” – tette hozzá Krisztián.

Mint ismert, a Hercules című filmben már többen is szerepet kaptak, például Andy Vajna felesége, Palácsik Tímea, illetve az egyik legismertebb magyar modell Palvin Barbara is.


Fotó: facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik