Szórakozás

Nagyban űzte az ipart: 20 helyről lopott kerékpárt

Elfogták Szeged Tarján városrészének körzeti megbízottjai azt a férfit, aki 23 kerékpárt loptt el az utóbbi időben.

Gyanússá vált a rendőröknek az a férfi, aki csütörtökön éjszaka egy biciklit a hátsó kerekénél megemelve, az ülésénél fogva tolt Szegeden a Sólyom utcában – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Igazoltatták a 25 éves helybéli lakost, aki azt mondta a rendőröknek, hogy egy kuka mellett találta a kétkerekűt és úgy gondolta, hazaviheti.

F. Pétert előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a Tünde tér környékén, egy társasház előtt látta meg a biciklit és onnan lopta el. A szegedi nyomozóknak a gyanúsított azt is beismerte, hogy az elmúlt hónapokban több tucat kerékpárt és azokhoz tartozó alkatrészeket lopott el a város különböző pontjairól, amelyeket eladott. A rendőrök az elkövetőnél tartott házkutatás során számos bicikli alkatrészt foglaltak le.

A Szegedi Rendőrkapitányság F. Péter ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás további feladata az orgazdák felkutatása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik