Szórakozás

Mi történt Horváth Éva szemével?

Bedagadt a műsorvezető szeme, a hozzászólók szerint allergia vagy a műszempilla-ragasztó okozhatta a bajt. A volt szépségkirálynő most a Facebookon várja a diagnózist.

Horváth Éva Facebook-oldalán osztotta meg a bedegadt szeméről készült képet diagnózisra várva. A hozzászólók nem is késlekedtek: volt, aki szerint a műszempilla-ragasztó okozhatta a bajt, míg mások szerint verekedés vagy az allergia áll a háttérben.

“Ki tudja, hogy mitől dagadhatott be a szemem alja , ez valami allergia lenne?? Már reggel óta ilyen :(((” – írta ki Facebook-oldalára a volt szépségkirálynő.

Többen javasolták Horváth Évának, hogy forduljon orvoshoz, ám a műsorvezető mindenkit megnyugtatott, hogy nemrégiben vett részt egy általános kivizsgáláson, ahol mindent rendben találtak nála és verekedésbe sem keveredett.

“Nincs műszempillám, most voltam általános kivizsgáláson, ahol minden remek volt és verekedésbe sem keveredtem. Lehet, hogy a kis levendulapárnácska, amit szépen gondosan az ágyba rejtettem, hogy jobban aludjak?” – tanakodott a műsorvezető.

Talán a Jordániában magára kent feketeiszap utóhatása a szemdagadás?

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik