Szórakozás

Híradóban láthatja viszont Facebook-bejegyzéseit

Facebook-buli-kimaradnak-a-magyarok(210x140)(1).jpg (facebook, facebook, )
Facebook-buli-kimaradnak-a-magyarok(210x140)(1).jpg (facebook, facebook, )
A legnépszerűbb közösségi oldal megállapodott a híróriásokkal.

Mostantól a nagyobb műsorszolgáltatók közvetlenül hozzáférhetnek nyilvános Facebook posztjainkhoz. A közösségi oldal bejelentése szerint  akár a televízióban is viszontláthatjuk kiírásainkat, a felhasználásukhoz még az engedélyünket sem kell kérniük a hírszervezeteknek – írja az Engadget.com.

Ezzel a szociális háló falain kívülre viszik a belső kommunikációt. A “Facebook-beszélgetések” egy olyan hírcsatorna, amely segít a média vállalatoknak kiaknázni az itt folyó millió beszélgetést.

Ha valami érdekes történik , az emberek Facebookon is kitárgyalják. Kezdve a kedvenc showműsortól, a nagyobb sporteseményeken át, a legfrissebb hírekig. Mostantól ugyanúgy, mint a Google keresőben kulcsszavak alapján a hírszerkesztők gyorsan kideríthetik mik a vezető topikok a felhasználók körében– derül ki a rapidtvnews.com cikkéből.

A BtoB.com szerint a Buzzfeed , CNN , NBC Today Show , a BSkyB és a Slate valós idejű infografikákat is készíthetnek a közösségi oldalról gyűjtött információkból, beleértve a demográfiai adatokat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik