Szórakozás

Kiherélték Schobert Norbi kutyáját

A fitneszguru érthetően teljesen kiborult és végig tudosított az eseményekről a Facebookon.

Schobert Norbi a Facebookon osztotta meg, hogy 12 éves kutyája, Szulti heréjében találtak egy gyanús foltot és az orvos azt javasolta, hogy a biztonság kedvéért távolítsák el, mert minden második eb rákban hal meg.

“Tegnap már csak ezen járt az eszem. Bementem az irodába és éppen hat fővel megszállt minket a NAV. Nem gond, így szokás. Mi nem csalunk, pontosan fizetünk, de mentek máshova is. Ez a protokoll. Aranyosak, kedvesek voltak, majd egész nap után mindent rendben találtak. Fura, hogy ekkor is a kutyám járt az eszemben, mert azt mondták az orvosok, hogy ilyen idős korban nagy az altatási kockázat. Akinek van kutyája, az tudja mit érzek. Az ember legelső “gyereke”. Általa tanuljuk meg a szeretetet és a felelősséget, hogy később szülők lehessünk. Bevittem ma reggel és éppen műtik, mikor ezen sorokat írom Nektek. Nem szereplési vágyból, csak könnyebb megosztani, mint az utcán napszemüveg mögött rejtve sírni. Átöleltem, megpusziltam ma reggel és rezzenés nélkül tűrte a vizsgálatokat, az infúzió és az altató beadását. Fejét elfordította az orvostól és az arcomhoz bújt. Mancsát pedig rátette a kezemre. A fülébe súgtam, hogy nagyon szeretem és minden rendben lesz, mindig számíthat rám. Majd megrogytak a lábai, lesegítettem és a kezemben elaludt” – írta Norbi, aki azt is megosztotta, hogy imádkozott ahhoz az angyalhoz, akit korábban a kórházban látott.

“Jobban félek, mint a saját műtétemnél, mert az ember nem tud magáért sírni. Legalábbis én nem. A halál nem félelmetes, hanem az élet az. Élni és lenni azok nélkül akiket szeretünk, mert az élet értelme a szeretet. Egészség legyen és minden van. Kapaszkodni abba az aranyfonálba, ami a szíveinket összeköti és becsülni a percet” – tette hozzá a fitneszguru, akinek termékeit bojkottálni akarják.

Schobert később kiposztolta, hogy minden rendben ment és Szulti túlélte a műtétet.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik