Szórakozás

Titusz a The Carbonfools legújabb klipjéről mesél – Galéria+Videó

Bicske Titusz (Bicske Titusz)
Bicske Titusz (Bicske Titusz)

A The Carbonfools legújabb Donkey videoklipjében Fehér Balázs egy szamarat vesz feleségül. A video koncepciójáról Bicskei Titusszal, a Carbon egyik tagjával beszélgettünk.

Nemrég kapott szárnyra a hír, hogy Fehér Balázs megnősül. Az egy hetes hírzárlat után megtudtuk, hogy csak a legújabb videoklipetekben kötik be kedvenc énekesünk fejét, aki lány helyett egy szamarat vett feleségül. Honnan jött ez az őrült ötlet?

Bicskei Titusz: A klip a Donkey című számunkhoz készült, és a klip igazából csak követi a dalszövegben elhangzott történéseket.

A klip nagyon jól sikerült, nem spóroltatok a poénokkal. Mi volt az alapkoncepciótok, mit szerettetek volna elérni ezzel a klippel?

B.T.: Sok komoly klipünk volt már, egyszerűen csak egy kis nyári lazításra vágytunk. A legjobb viszont az volt, hogy kipróbálhattam magam a rendezői szerepben.

A SZIN-es koncerteteken láttam egy lányt, akinek szerintem pont ugyan olyan szamármaszk volt a fején, mint amilyet a klipetekben láthatunk. Ti hoztátok magatokkal vagy csak egy nagyon fanatikus rajongótokat láthattam?

B.T.: Pont olyan nem lehetett. A kliphez rendeltünk egy nagyon dögös maszkot Németországból, de a forgatás előtti utolsó nap kiderült, hogy nem fog megérkezni. Ezért őrült telefonálgatásba kezdtünk. Felhívtuk szinte az összes jelmezkölcsönzőt, az összes színházas havert, sőt néhány szexshopot is. Végül egy kellékes barátunk segítségével egy lófejet alakítottunk át. Valószínűleg egy ahhoz hasonlót láthattál. Sajnos mi nem találkoztunk vele, de biztos megvizsgáltuk volna a maszkot, hiszen most már elég jól értünk az álarcokhoz.

Tavaly őrült jó koncertet adtatok a SZIN-en, emlékszem, hogy az első sorban álltam én is. Az idei SZIN-ről mi a véleményetek?

B.T.: Nagyon szeretjük ezt a fesztivált. Szegeden egyébként is mindig remek bulijaink vannak, és ez most is így volt. Múlt évben a Jate sátorban játszottunk, az év talán legforróbb és párásabb napján. A hangulat iszonyat jó volt, de mi majd belefulladtunk az izzadságba. Akkor kellemetlen volt, most inkább vicces sztoriként emlékszünk rá. Idén szerencsénkre a SZIN Nagyszínpadon lehettünk, így ilyen probléma nem volt. Az is igaz, hogy trópusi forróság sem volt most. A SZIN talán az utolsó fesztivál a szezonban, így el is búcsúztunk egy kicsit a nyártól. Hivatalosan augusztus utolsó napján a Parkban, Budapesten tartunk egy turnészakaszzáró bulit, ahol rengeteg meglepetés várja majd a rajongóinkat.

Zsingor Tünde

Ajánlott videó

Olvasói sztorik