Szórakozás

Százezer forintot érnek a szegedi rablók

Törött ablak (baleset, )
Törött ablak (baleset, )

100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a megyei rendőr-főkapitányság vezetője - júniusban raboltak a Lomnici utcában, ahol két embert meg is kötöztek.

Ismeretlen személyek július 25-én a hajnali órákban Szegeden a Lomnici utca egyik családi házának ablakát betörték, majd azon bemászva bejutottak a lakásba. A házban tartózkodókat megkötözték, és ékszereket, valamint készpénzt vittek el a helyszínről – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapiányság szóvivője.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen érdemi információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján. Bejelentés e-mailben az ugyelet.csongradmrfk@csongrad.police.hu címen tehető.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. Ez annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik