Szórakozás

Kitálalt a szcientológus: Tom Cruise agymosott

tom-cruise(650x433)(2).jpg (tom cruise)
tom-cruise(650x433)(2).jpg (tom cruise)

Anette Iren Johansen korábban aktív szcientológus volt, amióta azonban kugrott folyamatosan tálalja blogján a szaftos pletykákat. Most Tom Cruise-nak mondott oda.

A nő nemrég lépett ki a Szcientológiai Egyházból, most pedig meglepő dolgokat tett közzé blogján. Többek között arról is beszámolt, hogy őt is “felvételiztették” a folyton tangát hordó Tom Cruise feleségjelöltjeként. Anette Iren Johansen részletesen beszámol arról, hogyan “auditálták”, vagyis hallgatták meg úgy, hogy személyes kérdések tömkelegére is kellett válaszolnia, például arra, hogy van-e valamiféle szexuális perverziója – számolt be róla a Velvet.

“Rengeteg kérdésük volt az életemről, a családi hátteremről, és mindenről, amit valaha szcientológusként tettem. A személyes kérdés ez volt: ‘van bármilyen szexuális perverziód?'” – mondta el Johansen a Women’s Day magazinnak és azt is hozzátette, rettenetesen sajnálja Katie Holmest. – “Szerintem szörnyű, ami Katie-vel történt. Még mindig nem lehet egyszerű az élete, hiszen van egy közös gyerekük. Tom teljesen agymosott. Nagyon boldog vagyok, hogy nem hoztak össze minket.”

Fotó: outnow.ch

A Szcientológia Egyháza továbbra is tagadja, hogy valaha is ilyen meghallgatásokat tartottak volna. “Továbbra is ragaszkodunk tavaly kiadott közleményünkhöz: nem volt sem nyilvános, sem titkos projekt, amelynek célja az lett volna, hogy menyasszonyt találjon az Egyház bármely tagjának” – nyilatkozta egyik szóvivőjük, ami már csak azért is érdekes, mert Marc Headley, aki egyébként szintén egykori szcientológus, 2009-ben kiadott egy könyvet, amelyben az ‘egyházban’ töltött idejéről oszt meg érdekességeket, és ezekről a szcientológusok-kifogásolta auditálásokról is értekezik benne, méghozzá elsőként. Johansen pedig az első nő, aki arccal vállalta, hogy részt vett ilyenen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik