Szórakozás

Zúzapörkölttel hódított az olimpikon

Összeköltözik a népszerű írónő, Szalai Vivien és Kökény Roland olimpikon. A pár négy hónnappal ezelőtt ismerkedett meg egymással.

Stohl András börtönnaplójának írója, Szalai Vivien nem is lehetne boldogabb. Nemcsak a karrierje, de végre a magánélete is kiegyensúlyozott. Ugyanis négy hónapja megismerkedett a kajakos, Kökény Rolanddal – írja a StoryOnline.

“Valami elindult már az első találkozásnál is, de akkor még elmentünk egymás mellett – kezdte az olimpikon az Aktív kamerái előtt – Második alkalommal már többet beszélgettünk és úgy váltunk el, hogy mindketten vártuk a következő találkozást” – tette hozzá a sportoló, aki főzőtudományával nyűgözte le Vivient.
“Nagyon szeretünk enni, Roli remekül főz és hasonló az ízlésünk az ételek terén. Az első ebédünkön például zúzapörköltet készített, ami nagy kedvencem” – mondta az írónő.

A pár nemrég elhatározta, hogy összeköltözik, csak előbb még felújítják Roland otthonát. A munkálatok nagy része Vivienre marad, mivel a kajakos Németországba utazott a világbajnokságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik