Szórakozás

Rendőr törte meg a kisfiú egyenruha-fóbiáját

Egy kisfiú édesanyja köszönőlevelet írt a békéscsabai rendőröknek, mert fiának megmutatták a rendőrautót, így már nem fél az egyenruhától.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője a közelmúltban levelet kapott egy édesanyától, aki leírta, hogy kisfiával együtt nagyon kellemes élményben volt része.

Az egyik nyári estén kerékpározni indultak, és eközben betértek egy vendéglátóhelyre egy üdítőre. Miközben a kerthelyiségben pihentek, a közelben megállt egy rendőrautó.„ A kisfiam valamilyen okból kifolyólag félt az egyenruhától, illetve a rendőrautótól” – írja a kapitánynak címzett levelében az édesanya, aki mivel szimpatikusnak találta a járőrkocsiból kiszálló rendőröket, megszólította őket. Megkérdezte, hogy megmutatnák-e a kisfiúnak a rendőrautót?

„Azért szeretném hálás köszönetemet kifejezni, ami ezután következett” – folytatódik a levél. Az édesanya úgy fogalmazott, hogy az egyik rendőrnő végtelenül barátságosan és kedvesen fordult a gyermekéhez. Kiment vele az autóhoz és megmutatott neki mindent, ami egy 5 éves gyermeket érdekelhet. Azóta a kisfiú nem fél, ha rendőrautót lát. „Még egyszer hálás köszönetem a példaértékű viselkedésért. Gratulálok, hogy ilyen kollégái vannak!” – zárulnak a sorok.

A levelet Hajdú Antal r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezető személyesen adta át a rendőrnőnek, aki a levél tanúsága szerint életre szóló kellemes élménnyel ajándékozta meg a kisfiút.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik