Szórakozás

Válságban Catherine Zeta-Jones házassága

A színésznő és férje, Michael Douglas külön töltenek némi időt, még nem válnak.

A The Associated Press hírügynökségnek küldött szerdai e-mailjében Cece Yorke azt írta, hogy nem szolgálhat több részlettel az ügyet érintően.

Douglas szóvivője eddig nem reagált a megkeresésekre.   Elsőként a People magazin – meg nem nevezett forrásokat idézve – számolt be arról, hogy a hollywoodi sztárházaspár úgy döntött, külön tölt némi időt.

A lap szerint a házaspár tagjai külön vakációztak az elmúlt hónapokban, egyedül jelentek meg a vörös szőnyegen és a jelek szerint külön élnek.  A lap a pár két közeli ismerősét idézve azt írta, hogy Douglas-ék “szünetet tartanak”, ám egyikőjük sem adta be a válókeresetet, vagy intézkedett a házassági közösség megszüntetéséről.

A 43 esztendős színésznő és a 68 éves színész 2000-ben keltek egybe. Két gyermekük van. Mindkét sztár egészségi problémákkal küzdött az elmúlt években.

“A stressz hatalmas nyomásként nehezedett a házasságukra” – idézte a People magazin a pár egyik barátját.    A színésznő bipoláris zavar, ismertebb nevén mániás depresszió miatt szorult kezelésre. Douglas 2010-ben küzdött meg a torokrákkal és idén nyáron az újságok címoldalára került amikor az orális szexet nevezte meg betegsége egyik lehetséges okaként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik