Szórakozás

Fordulat a szentesi késelés ügyében: sértettből gyanúsított

kés (kés, )
kés (kés, )

Mint azt a Szeged24 megírta, egy 21 és egy 18 éves szentesi testvérpárt gyanúsít a Szentesi Rendőrkapitányság azzal, hogy augusztus 17-én este egy helyi rendezvényen lábon szúrtak egy férfit, míg egy másikat bántalmaztak.

Mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A fiatalok ellen országos elfogatóparancsot bocsátott ki a rendőrség. A testvérpár másnap feladta magát. Testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ellenük büntetőeljárás – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szentesi nyomozók a beszerzett tanúvallomások és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a támadás előzménye az volt, hogy a később bántalmazott férfi több alkalommal ököllel megütött, majd fejbe rúgott egy 17 éves fiút. A szóváltás, majd a tettlegesség és a késelés ebből alakult ki.

A Szentesi Rendőrkapitányság augusztus 22-én előállította a 30 éves férfit, akit garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A három gyanúsítottal szemben a további büntetőeljárást a Szentesi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik