Szórakozás

Késsel akart kasszát rabolni

Vádemelési javaslatot tesz a rendőrség az ellen a 49 éves férfi ellen, aki késsel fenyegetve akarta két bolt kasszáját is kirabolni.

A bajai rendőrök nyomozást indítottak rablás miatt a 49 éves, vaskúti P. Zoltán ellen, akit azzal gyanusítanak, hogy június 14-én 8 óra 30 perckor egy késsel a zsebében bement egy vaskúti élelmiszerboltba, hogy az eladót a kasszában lévő pénz átadására kényszerítse. Mivel az üzletbe sokan voltak, nem merte véghezvinni tervét, azonban nem állt el szándékától -tudta meg a Szeged24 a megyei rendőr-főkapitányságon.

Néhány perc múlva megjelent egy másik helyi boltban, ahol cigarettát kért a pénztárostól, majd elővette a zsebéből a kést és azzal megfenyegette a nőt, majd a bevételt követelte. A pénztáros azonban nem ijedt meg a támadótól, a kollégáitól segítséget kért, akik értesítették a rendőröket. Az akkor ismeretlen férfi értékek nélkül, kerékpárral menekült a helyszínről.

A beszerzett adatok alapján kiderült, hogy a rablással P. Zoltán gyanúsítható, akit rövid időn belül, egy helyi vendéglátóhelyen fogott el a körzeti megbízott. A férfi kihallgatásakor elismerte a rablás elkövetését. A rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt.
A Bajai Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ügyben a Baja Városi Ügyészségnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik