Szórakozás

Halálos baleset az M7-esen

baleset (baleset)
baleset (baleset)

Ma délután baleset történt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Martonvásárnál.

Legfrissebb információink szerint véget ért a helyszíni szemle és a műszaki mentés az M7-es autópálya Budapest felé vezető oladalán, ahol halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Jelenleg mind a három sávban megindult a forgalom.

Korábban: Délután egy Opel és egy Audi ütközött össze, majd mindkét autó lehajtott a pályáról. Az Audi ezután felborult. A kocsi 24 éves vezetője a helyszínen azonnal életét vesztette, a mellette ülő nőt mentők szállították kórházba. Az Opelben utazók nem sérültek meg.

A  helyszíni szemle és a műszaki mentés még folyamatban van. Jelenleg nagy torlódás alakult ki az M7-es autópálya ezen szakaszán, ahol a rendőrök a forgalmat a 7-es főútra terelik.

A rendőrség arra kéri a főváros felé haladó autósokat, hogy az M7-es autópályát már a Válivölgyi lehajtónál hagyják el, majd Baracskánál a 8111-es számú útra térjenek rá, és Bicskét elérve az 1-es számú úton haladjanak Budapest felé-mondta Németh – Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Fehérvár24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik