Szórakozás

Schobert Norbi: Agyrém, amit S. Ábel csinált

A fitneszgurunak nemcsak a kövérekről van véleménye, de a lövöldőző S. Ábelről is.

Mint ismert, S. Ábelt ma fogta el a rendőrség, miközben pszichiátere kapujánál várakozott. A fiatal korábban 22 embert akart megölni, most pedig csütörtökön késő este több lövést adott le a Móricz Zsigmond körtéren, és az ott található gyorsétterem mennyezetébe is belelőtt. Az eset a sztárvilágot sem hagyta hidegen és persze Schobert Norbi is megosztotta véleményét a Facebookon.

“Van egy fiú. Ír egy naplót. Arról szól, hogyan irtaná ki az osztálytársait. Ezért 2 évig előzetesben van. Agyrém, de persze van lőfegyvere. Agyrém. Kiengedik a jogerős ítéletig. Agyrém. Akkor miért volt bent? Néha rendőrsapkában nézi a fehér falat, hogy ne zavarják az impulzusok!  Aztán bemegy fegyverrel a mekibe és kitáraz a plafonba! Fegyvere azért van!  Mindig a mekiben táraznak ki. Múltkor az Oktogonon, ott halottak is voltak. Apuka megszólal. Cukorbeteg a fiú, mostanában nem bírtuk összelőni a szénhidrátot az inzulinnal. Ennyi. Érdemes odafigyelni! Crazy Country” – írta Norbi.

Erre persze rögtön jöttek a nem éppen kedves kommentek.

“Szerintem ott a hiba, hogy nem evett norby ápdétet! mert a csökkentett cukor jó a béke megőrzésére is! Igazam van?” –  írta egy követő.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik