Szórakozás

Vilmos herceg: A kisfiam kicsit hangos

Vilmos herceg először jelent meg nyilvános rendezvényen fia születése óta és elárulta, hogy a kis György egy kicsit hangos.

“Kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos” – mesélte a háromhetes György hercegről Vilmos herceg.

A herceg az Angleseyben rendezett mezőgazdasági kiállításon volt jelen szerdán. Elmondta, hogy terveik szerint szeptemberben kis családjával elhagyja a Wales északnyugati partjainál fekvő Anglesey-szigetet, ahol az elmúlt három hétben “első közös otthonukra leltek”.

A későbbiekről szólva megemlítette, hogy jövőre feleségével, Katalin hercegnővel és kisfiával Ausztráliába szeretne látogatni. Felidézte, hogy annak idején szüleivel ő is egyéves korában utazott Ausztráliába. II. Erzsébet unokája a rendezvényen tartott rövid beszédét walesi nyelven kezdte, majd köszönetet mondott a helybeliek vendégszeretetéért. Kisfiával kapcsolatban elmondta, hogy “kicsit hangos, de természetesen nagyon aranyos”, és megjegyezte, hogy egy háromhetes csecsemő gondozása “fizikailag és szellemileg” is komoly igénybevétel. A kiállítás egy idősebb látogatójával azt a reményét is megosztotta, hogy kisfia hamarosan átalussza majd az éjszakát.

Fotó: MTI/EPA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik