Szórakozás

Több hónapig kínozták mielőtt meghalt

Vádat emelnek az ellen a három ember ellen, akik hónapokon keresztül középkori módszerekkel kínoztak egy 25 éves nőt, aki végül belehalt a bántalmazásba.

A békés megyei rendőrök 2011. október 06-án büntetőeljárást indítottak egy 25 éves nő meggyilkolása miatt. A nyomozás adatai szerint a 35 éves M. Zoltán , a 33 éves Sz-né K. Adrienn  és a 33 éves Sz. Zoltán egy battonyai házban több hónapon keresztül válogatott módszerekkel, különös kegyetlenséggel bántalmazták áldozatukat. Sanyargatták, folyamatos fizikai fájdalmat okoztak neki, valamint egy lánccal, több alkalommal kikötözték, hogy ne tudjon elszökni. A nő annyira legyengült, hogy 2010. június 16-án elhunyt. Ezeknek a bántalmazásoknak több alkalommal szemtanúja volt egy gyermek is – tudta meg a Szeged24 a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A családi házban 2011 októberében végrehajtott házkutatások során a nyomozók az egyik fal alá beásva megtalálták az elhunyt nő holttestét. Számos olyan eszközt foglaltak le, amelyeket a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a bántalmazásokhoz használtak fel. Így különböző fogókat, szúró-vágó eszközöket, izomstimuláló gépet, kötelet.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben befejezte a nyomozást és mindhárom személy ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, aljas indokból vagy célból elkövetett személyi szabadság megsértése, és kiskorú veszélyeztetése miatt javasol vádemelést a Békés Megyei Főügyészségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik