Szórakozás

Ne igyál kabát alól előhúzott pohárból!

A kabátja alól előhúzott pohárban kínált a alkalmi ismerősét egy hajléktalan. Áldozatát elkábította és minden értékét elrabolta.

A rablás még ezév április 13-án hajnalban történt a szegedi Árpád téren, ahol a későbbi áldozat levegőzött. Egyszercsak odalépett hozzá egy számára ismeretlen férfi. A rabló pénzt kért a fiatalembertől azért, hogy a diszkóba be tudjon menni, majd rávette, hogy vegyen egy bort és igyák meg közösen. A támadó a kabátja alól vett elő poharakat, abba töltötte ki az italt -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőrkapitányságon.

Az est költségeit finanszírozó fiú másnap a kollégiumi szobájában ébredt fel. Ekkor vette észre, hogy hiányzik a mobiltelefonja, a napszemüvege és a készpénze is. Az igazságügyi szakértői vélemény igazolta, hogy a fiatalembert elkábították.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablási csoportja hétfőn elfogta K. István szegedi hajléktalant. A nyomozók a 35 éves férfit rablás bűntettének megalapozott gyanújával őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik