Szórakozás

Meglépett egy csaló az üzemorvosi vizsgálat díjával Szegeden

Trukkos-csalok(2)(430x286)(1).jpg ()
Trukkos-csalok(2)(430x286)(1).jpg ()

Csalás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat szabálysértési eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság egy ál-álláshirdető ellen.

A jelenleg ismeretlen elkövető az egyik internetes oldalon egy kft. nevében édességcsomagolói állást hirdetett több városban – tájéloztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az álláskeresőktől önéletrajzot kért. A hirdető válaszlevelében arról tájékoztatta a jelentkezőket, hogy amennyiben az üzemorvosi vizsgálat díját (6500 forintot) egy általa megadott számlaszámra átutalják, szerződést köthetnek. Azt is megadta, hogy a vizsgálatra Szegeden egy művelődési házban kell megjelenni. A megadott helyen és időpontban azonban senki sem várta az érdeklődőket.

A rendőrség kéri, hogy aki jelentkezett az álláshirdetésre, valamint elutalta az orvosi vizsgálat díját, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsén (Szeged, Olajbányász tér 1.), vagy munkaidőben hívja a 62/562-400-es telefonszám 1699-es mellékét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik