Szórakozás

Ím az ország cukormentes tortája

Az Egy Csepp Figyelem alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által meghirdetett verseny győztese fehér cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült.

A Nándori László által készített, “Ribizlihabos-almás réteges” torta nyerte el idén a “Magyarország Cukormentes Tortája” címet –írja a HáziPatika.hu.

Az alapanyagok tökéletes használatával, a kreatív recepttel és a magyaros ízvilágba illeszkedő ízhatással nyerte meg a Nándori Cukrászda a versenyt. A “Ribizlihabos-almás réteges” összetevőinek nagy részét hazai kistermelőktől szerezte be a cukrászda. “A kialakult beszállítói hálózatunk segítségével arra törekszünk, hogy a lekvártól a manduláig minél több fontos alkotóelemet házi manufaktúráktól vásároljunk meg” – mondta a HáziPatikának Nándori László aranykoszorús cukrászmester.

Az Egy Csepp Figyelem alapítvány által életre hívott díj idei győztese tökéletesen teljesíti a kezdeményezés célkitűzését: a torta 100 százalékos élvezeti élményt nyújt a vendégeknek. Ráadásul a különleges figyelemmel összeválogatott alapanyagoknak köszönhetően cukorbetegek, lisztérzékenyek és az egészséges életformát kedvelő emberek is önfeledten fogyaszthatják a desszertet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik