Szórakozás

A Hőszolgáltatóra hivatkoznak a csalók

A Szegedi Hőszolgáltató Kft nevében csalók csöngetnek lakásokba és szükségtelen javítás elvégzésére hivatkozva előleget vesznek fel.

Az Apollo Gabona Kft. képviseletében ismeretlen személyek, személyes megkeresés alkalmával pénzt akarnak beszedni a fogyasztóinktól a Szegedi Hőszolgáltató Kft-re hivatkozva „alsó elzárók felszerelése” címén. Foglalót kérnek a helyszínen, melyről átvételi elismervényt adnak, és vállalkozási szerződést íratnak alá fogyasztóinkkal, melyben fizetési kötelezettség is szerepel.

A Szegedi Hőszolgáltató Kft. tájékoztatás szerint semmilyen üzleti kapcsolatban sem áll az Apollo Gabona Kft-vel. Kérik, hogy ha ehhez hasonló ügyben jelentkeznek szerelők, pénzt semmiféleképpen ne adjanak át és ne írjanak alá szerződést, jelezzék viszont a visszaélést akár telefonon (62/475-475), vagy e-mailen (info@hoszolg.szeged.hu) a nevük és lakcímük megjelölésével

Ha már becsapták az álszerelők, akkor haladéktalanul tegyenek feljelentést a Szegedi Városi Rendőrkapitányságon -kéri a Szegedi Hőszolgáltató Kft.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik