Szórakozás

Megszólalt a Dubaj-botrány vádlottja

prostituált (utcalány)
prostituált (utcalány)

A Miss Hungary és a Miss Bikini jogtulajdonosa állítja, bár előzetesben volt, a rendőrség meg sem hallgatta.

Répási Lajost kerítéssel gyanúsították a Dubaj-ügyben és fél évet ült előzetes letartóztatásban. A férfi a korábbi gyanú szerint lányokat kényszerített szexuális természetű munkákra, olykor még kiskorúakat is. Nemrégiben azonban feloldották az előzetest követő házi őrizetét, így a férfi ismét a szép lányok közé vetette magát: egy bikini-szépségversenyen zsűrizte a felvonuló szépségeket, akik annak ellenére is boldogan vonultak végig a rögtönzött strandkifutón, hogy a legtöbben tudták, mivel vádolták a szépségversenygurut.

“Jogilag szabad ember vagyok, azt csinálom, amit szeretek. Az mondjuk furcsa, hogy bár lecsuktak fél évre, az ügyben még mindig nem hallgattak meg. Engem mindegyik lány megkeresett és segítséget kért, én pedig segítettem a magam módján, kapcsolatokkal. Elmentek hoszteszmunkára, de hogy ki mit csinált, az az ő dolga. A lányok önrendelkezési joga egy szemernyit sem sérült. Pedig minden héten voltak megkeresések, és soha nem küldtem senkit ilyen kérésre, mert nem akartam bajt magamnak. Kizárólag a barátaimnak, üzleti partnereimnek, ha voltak bulik, akinek volt kedve, elmehetett. De szó nem volt szexről, vagyis hogy ott ki mit csinált, az az ő dolga, ez bárhol megtörténhet” – mondta el a Fókuszban Répási.

Répási egyébként olyan zsűritagokkal mustrálgatta a Miss Bikini International jelentkezőit, mint Aleska Diamond és Müller Attila vagy a táncos Molnár Andrea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik