Szórakozás

Gyönyörű nők vonulnak fel a siófoki strandon

miss alpok adria (miss alpok adria, )
miss alpok adria (miss alpok adria, )

Igazi szépségek lepik el augusztus 11-én Siófokot. Vasárnap a Nagystrandon lesz a válogatója a Miss Alpok-Adria Szépségverseny megyei döntőjének, amire augusztus 10-ig még jelentkezhetnek azok a lányok, akik szeretnék megméretni magukat.

Az Alpok-Adria Szépségverseny 25 éves múltra tekint vissza. Olaszország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Magyarország, Svájc legszebb lányainak versenye most Siófokon állomásozik- írja a Sióport.hu.

2010-óta megyei döntői is vannak Magyarországon, ahol nemcsak az adott térség legszebb lányát keresik, hanem egy olyan követet, aki külsejével és egyúttal intelligenciájával alkalmas arra, hogy megyéjét képviselje az országos döntőn és akár a nemzetközi versenyen.

A Somogy Szépe választásnak augusztus 24-én Siófok ad otthont, előtte augusztus 11-én 11 órától a Nagystrandon található Bulihajón lesz a rendezvény válogatója, ahol kiválasztják azt a 15 lányt, akik részt vehetnek a Megye Szépe döntőjén. A válogatóra augusztus 10-ig még jelentkezhetnek azok a 14 és 28 év közötti lányok, akik szeretnék kipróbálni, milyen a kifutók világa. A döntőt augusztus 24-én tartják a Hotel Azurban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik