Szórakozás

Újabb marha került elő

Marha (marha, szarvasmarha, )
Marha (marha, szarvasmarha, )

Egy újabb jószág került elő a nemrég elfogott szarvasmarha tolvajok zsákmányából. Egy háromtagú banda tíz állatot tulajdonított el Hódmezővásárhelyről, Mindszentről illetve Felgyőről az elmúlt hetekben. A rendőrök korábban csak egy állatot találtak meg.

Mint arról korábban beszámoltunk a szentesi és a hódmezővásárhelyi nyomozók elfogtak egy háromtagú bandát, melynek tagjai tíz marhát loptak el az elmúlt hetekben hódmezővásárhelyi, mindszenti és felgyői tanyákról, legelőkről, több milliós kárt okozva ezzel a gazdáknak. A rendőrök egy jószágot foglaltak le a tetten érést követően, a többiről úgy tudták, a gyanúsítottak már feldolgozták illetve értékesítették őket. A további nyomozás eredményeként a békés megyei nyomozók – a hódmezővásárhelyi rendőrök megkeresésére – kedden egy újabb szarvasmarhát foglaltak le az egyik gyanúsított kétegyházi házában. Az állatot Felgyőről loptak el.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat már korábban őrizetbe vette. Most a Szegedi Járásbíróság kezdeményezte Cs. Bence előzetes letartóztatását, valamint elrendelte Cs. Péter és K. Norbert házi őrizetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik