Szórakozás

Itt az engedély: fokozott ellenőrzés mellett, de lesz O.Z.O.R.A.

ozora fesztivál (ozora)
ozora fesztivál (ozora)

A Fejér Megyei Kormányhivatal másodfokon engedélyezte az O.Z.O.R.A. fesztivál megrendezését.

Galambos Dénes kormánymegbízott kedden délutáni közleménye szerint a kormányhivatal döntését az első fokon eljárt jegyző kézbesíti a kérelmező részére.

Ezzel a Fejér Megyei Kormányhivatal – a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egyedi feltételek teljesítéséhez kötött hozzájárulása mellett – megváltoztatta a Mezőszilasi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzőjének első fokon hozott határozatát és a kérelemben foglaltak szerint engedélyezte a zenés, táncos rendezvény megtartását.

A járőrök az engedélytől függetlenül tovább razziáznak, fokozottan ellenőrzik majd a fesztiválozókat. A rendőrség egyedi feltételeiről elmondta: a szervezőknek együttműködőnek kell lenniük a hatóságokkal, a biztonsági szolgálat létszámát pedig 80-ról 93-ra kell emelniük.

Zimányi Dániel, a rendezvényt szervező és annak helyt adó ZIM-FESZT Kft. ügyvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: örül, hogy munkájuk nem ment kárba. “Még van két óránk arra, hogy megszervezzük a fesztivált” – mondta, hozzátéve, hogy az eredeti terveknek megfelelően kedd este fél kilenckor hivatalosan kezdetét veszi az O.Z.O.R.A. fesztivál, amely vasárnapig tart.

Az engedélyezési mizéria előzményeiről és arról,hogy már most 45 külföldi ozorázót vittek be a rendőrök itt olvashat bővebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik