Szórakozás

Ikrei anyját gyászolja Szellő István

Hosszú betegség után hunyt el Naim Renáta, aki 2009-ben ikreket szült a híradósnak.

Szellő István gyermekei édesanyját gyászolja. Naim Renátával ugyan már azelőtt szakítottak, hogy közös gyermekeik, Alen és Manna megszülettek, ám a szétválás után a híradós azt mondta, továbbra is jó marad a kapcsolatuk és volt kedvese, valamint gyermekei bármikor számíthatnak rá. Ennek ellenére a Bors úgy tudja, hogy a négyéves ikrek egyelőre keresztszüleikhez kerülnek. Renáta a szomszédok szerint bátran várta az elkerülhetetlent és végig bízott abban, hogy Szellőre bízhatja a gyerekeket. A híradós azonban ritkán bukkant fel a környéken, a kórházban haldokló volt kedvesétől pedig telefonon búcsúzott el.

“Mi segítettünk az ápolásában, s amiben még tudtunk. Szellő István alig nézett felé. Megígérte neki, hogy vigyázni fog a gyerekekre. Jelenleg a picik az ő baráti köréből kikerült keresztszülőknél vannak” – mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Szellő felbukkant elhunyt kedvese lakásánál is, aki kegyeleti okokra hivatkozva azonban nem nyilatkozott. Szellő Istvánnak összesen négy gyermeke van, két nagyobb fia előző két házasságából született.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik