Szórakozás

Ikreket vár Jennifer Aniston?

Lombikbébi programban vesz részt a színésznő, aki lehet, hogy már a szíve alatt hordja a régóta vágyott babá(ka)t.

A 44 éves Jennifer Aniston hasába jó tíz éve próbálja bebeszélni a gyereket a bulvársajtó, ám lehet, hogy most valóban a fején találták a szöget. A színésznőről ugyanis olyan fotósorozat látott napvilágot, amin kismamaruhában takargatja a hasát. A Radar Online ugyanakkor azt írja, lombikprogramban vesz részt Aniston, a sajtósa azonban cáfolja, hogy máris sikerrel járt volna a beavatkozás.

“Jennifer nagyon istisztában van vele, hogy ketyeg a biológiai órája, és mindent meg is tesz is azért, hogy kihasználja a még rendelkezésére álló időt. A teherbe esést segítő összes módszert alaposan áttanulmányozta, és tisztában van a lombikbébi program minden elemével. Nagyon kiművelte magát a témában” – nyilatkozta ugyanakkor egy benfenntes az In Touch magazinnak.

Fotó: YouTube

A színésznő kedvese, Justin Theroux eddig ugyan nem lelkesedett különösebben a családalapítás gondolatáért, ám hozzá közel állók szerint az utóbbi időben alaposan megváltozott a véleménye. Jennifer pedig csak boldogan és talányosan mosolyog és csak ő tudja, hogy vajon ott van-e a pocakjában a várva várt jövevény. A lombikprogramra és a színésznő életkorára tekintettel az is könnyen lehet, hogy egyszerre nem egy, hanem két bébi is érkezik a családba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik