Szórakozás

Drogtesztet végeztek VV Éván

vv-eva(650x433)(14).jpg (vv éva)
vv-eva(650x433)(14).jpg (vv éva)

Minden nap kijár bulizni, ám azt mondja, alkoholt nem iszik.

Nem tetszett VV Évának, hogy a Hír24 beszámolt a bárki által látható posztjáról, amint a füvezéssel viccelődik az elvonó előtt. Bár később azt állította, próbálta titokban tartani, hová ment kikezeltetni magát alkoholfüggőségéből, a szóban forgó képen épp a klinika bejárata előtt pózolt, ahol jól kivehető, melyik kórházról van szó. Az eset után Baukó Éva elnézést kért a kórháztól és egy drotesztet is csináltatott.

Fotó: RTL Klub

“Írtam egy levelet az orvosoknak és a kórház vezetésének, elnézést kértem mindenkitől, akinek esetlegesen kellemetlenséget okoztam. A levelem ki is került a kórház falára. Sőt reggel az volt az első, hogy önként jelentkeztem drogtesztre. Sosem voltam még, elvégezték rajtam a reggeli vizeletemből. Természetesen negatív lett. Kíváncsi lennék, más celebek bevállalnának-e egy ilyet” – mondta a Borsnak VV Éva, aki annak ellenére, hogy sérelmezte, hogy az újságírók “megtalálták”, épp efelé a szakma felé kacsintgat.

A botrányoktól cseppet sem mentes életet élő volt valóságshow szereplő nem titkolja, hogy rendszeresen kijár az elvonóról, sőt van olyan este, hogy akár öt szórakozóhelyen is megfordul. Ennek ellenére azt állítja, hogy alkoholt már nem fogyaszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik