Szórakozás

Majdnem egy napig készült Zubai Szabolcs új tetoválása

A Pick Szeged és a magyar válogatott beállója, Zubai Szabolcs nyári szünetéből jó néhány órát arra áldozott, hogy elkészüljön új tetoválása, amely szinte az egész bal karját befedi. A játékos megszokta már a tetoválások készítésével járó tortúrát, hiszen ez már az ötödik tetkója.

A sportszeretők jól tudják, hogy a profi sportolóknak szezon közben nem sok szabadidejük van, különösen igaz ez a válogatott játékosokra. Zubai Szabolcs is ezért várt nyárig, hogy „kivarrassa” a karját. A mostani tetoválás elkészítéséhez négyszer kellett egyik dunaújvárosi barátja székébe ülnie. Az első három alkalommal négy-négy órát töltött ott, utoljára pedig tíz és felet, mert mindenképp be akarták fejezni az alkotást.

„Máskor nem fért volna bele az időmbe, mivel három-négy naponta érdemes tetováltatni, azt pedig nem akartam, hogy emiatt ne tudjak rendesen edzeni, vagy hogy csak jövőre fejezzük be. Egy ilyen színes tetoválás úgy szép igazán, ha egyszerre készítik el, ugyanazokkal a színekkel, később már látszana a különbség emiatt és az enyhe kopás miatt is.  Az utolsó alkalom sem nekem nem volt kellemes, sem a tetoválást készítő barátomnak, hiszen neki sokáig kellett koncentrálnia, nekem pedig nagyon hosszú ideig kellett egy helyben ülnöm. A végére már kicsit nyűgös voltam, de az érzékenyebb vagy csiklandós részek díszítését is ki kellett bírni.” – mondta a szegedi közönség egyik nagy kedvence.

Szerencsére idén csupán ennyi kellemetlenség adódott, ellentétben a két évvel ezelőtt a másik karjára készült tetoválással, amikor egy napig majdnem 40 fokos láza lett a játékosnak. Idén csak a szokásos kipirosodást és bedagadást kellett elviselnie, de ez hamar elmúlt, azóta pedig bárki megcsodálhatja a többek között Lehel kürtjét, ősmagyar íjat, olimpiai ötkarikát és a Tower Bridge-et ábrázoló alkotást.

Bár a londoni negyedik helyezett kézilabdázó nagyon szereti a tetoválásokat, ezekkel kapcsolatos újságokat nem szokott nézegetni, az összes tetoválása saját ötlet alapján készült. Jobb karján látható egy kos, egy unikornis, a játékos családfája, a combján a Himnusz rovásírással, az oldalára római számokkal íratta fel családtagjainak születési dátumát, a hátán pedig három latin idézet található.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy jövő nyáron kerül-e még valami az egyelőre szabadon maradt testfelületekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik