Szórakozás

Gáspár Győző: Ennyire vagyok gazdag!

penz(960x640)(11).jpg (pénz, )
penz(960x640)(11).jpg (pénz, )

Győzike cáfolja, hogy az övé lenne a két luxusautó, amelyet közösségi oldalán osztott meg egy autókereskedő.

Gáspár Győző hazugságnak nevezte a híreket, miszerint két luxusautót is vásárolt volna. A közösségi oldalára posztolt fotóhoz fűzött szöveg megtévesztő lehet ugyan, ám Győzike szerint nem azt jelenti, mint amit az egyik napilap írt róla.

„És megérkezett… Csak azért mert imádod a fehéret! Remélem, sok boldog pillanatot fog okozni nektek ez a két vas” – osztották meg a két luxusautó fotóját Gáspár Győző Facebook oldalán, mire Győzike csak ennyit válaszolt: „Köszönöm szépen! Megyek érte!”

Győző szerint azonban félreértették az egész párbeszédet, ráadásul nem idézték az utána következő mondatokat sem, amelyek más megvilágításba helyezik a történetet.

Fotó: RTL Klub

„Annyi luxusautóm volt már a hírek szerint, hogy most már milliárdosnak kellene lennem. Az igazság az, hogy egyetlen, középkategóriás autóm van, hát ennyire vagyok én gazdag! Egyszerűen hazudott az újság, már megint. A képet egy barátom, Török Csongor tette ki az oldalamra, akinek autókereskedése van Erdélyben, és rendszeresen járok hozzá. Az, hogy megyek érte, azt jelenti, hogy megyek majd ki hozzá és ha akkor is meglesznek az autók, természetesen kipróbálom őket” – tisztázta a helyzetet a Hír24-nek Győzike, aki újabb pert helyezett kilátásba a szóban forgó lappal szemben.

A Hír24 megkereste azt az autókereskedőt is, aki a nagy port kavart képet posztolta Győzike oldalára. Török Csongor nevetségesnek és egyben elkeserítőnek látja, hogy ártalmatlannak szánt bejegyzéséből ekkora vihar kerekedett.

„Győző nagyon jó barátom, azért tettem ki az oldalára a képet, hogy ha jön, majd próbálja ki az autókat. A két luxusautó azóta egyébként elkelt, el is vitték őket. Elkeserítőnek tartom, hogy Magyarországon erről szólnak a hírek, itt, Erdélyben nincs ilyen rosszindulatú irigység. Én csak szennylapnak hívom az ilyen cikkeket megjelentető lapokat, mert az igazság közelébe sem mennek” – mondta a Hír24-nek Török Csongor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik