Szórakozás

Gáspár Győző: Nem a testéből él a lányom!

gaspar-evelin(960x640)(2).jpg (gáspár evelin, )
gaspar-evelin(960x640)(2).jpg (gáspár evelin, )

Győzike immár sokadszorra kénytelen mentegetőzni: ezúttal nagyobbik lánya erkölcsét érte támadás.

Gáspár Győző nem bánja, ha őt bántják, azt azonban nem tűri el, hogy lányairól valótlanságokat állítsanak. Nem elég ugyanis, hogy azzal vádolták meg, hogy lánya nem is diplomataképzőbe jár Miamiban, most azzal keresték meg, hogy Evelin valójában a testéből él.

“Kikérem magamnak, hogy miket hordanak össze a lányomról. Most azt találták ki, hogy Evelin a testéből él, én pedig titkolózom, mit csinál kinn. Ezt már nem hagyhatom szó nélkül. A lányom nem prostituált és nem eszkortozik! Nem úgy keresi a pénzt, mint egyes celebek, akik rendszeresen járnak Dubajba. Evelint nem lehet részegen szórakozóhelyen látni vagy csókolózni hol ezzel, hol azzal. A luxustanfolyamról meg annyit, hogy nem is én fizettem, hanem Evelin. Most zárult le a vagyonosodási vizsgálata és nem találtak semmi kivetnivalót. Evelinnek van pénze, ebből fizette az utat, de nagykorú, úgyhogy ehhez senkinek semmi köze” – mondta a Hír24-nek Győzike, aki nem először kénytelen magyarázkodni.

Fotó: RTL Klub

Győzike azt mondja, utoljára kíván a témában megszólalni és a valótlanságokkal vádaskodó újságokat be is perli.

“Itt minden baj. Ha egy cigány nem tanul, akkor az, ha 17 évesen férjhez megy és sorra szüli a gyerekeket, akkor az. Most szólok, mielőtt ‘tízezer forintos fotót’ készítenének rólam, hogy a jövő héten egy hónapra kapok egy negyvenmilliós luxusautót egy autószalontól és azzal fogok furikázni. És tudják mit? Még élvezni is fogom!” – szögezte le Győzike.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik