Szórakozás

Börtönben Sarka Kata támadója

bilincs(2)(1)(960x640).jpg (bilincs, )
bilincs(2)(1)(960x640).jpg (bilincs, )

A negyvenéves hajléktalant előzetesbe helyezték, állítólag egy másik nőt is megtámadott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Sarka Katát a Komjádi uszoda előtt támadta meg egy hajléktalan férfi, aki ordenáré dolgokat kiabált Hajdú nejére. Katát kiborította az eset, amiről azért számolt be, hogy megelőzze a hasonló eseteket és felhívja a nők figyelmét arra, hogy vigyázzanak a környéken. A Bors úgy tudja, hogy a férfi még egy nőt megtámadott aznap, ám a bíróság a hétvégén előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

Fotó: TV2

“Igazán akkor tudatosult bennem minden, amikor elmeséltem Petinek. Ilyesmit még sosem éreztem, átjárt a csontig hatoló félelem. Vajon mi lett volna, ha nem úszom meg ennyivel? Belegondolni is szörnyű, hogy mi történik azokkal a nőkkel, akiket megvernek vagy megerőszakolnak. Biztos vagyok abban, hogy folyamatosan rettegnek. Most már egyébként másképp cselekednék, le kellett volna venni a cipőm, hátrahagyni mindent és elfutni. A rendőrséget is értesíthettem volna. Remélem, soha többé kerülök hasonló helyzetbe” – mondta a támadás után Sarka Kata a Hír24-nek.

Kata egyébként úgy tűnik, már túl van a megrázkódtatáson, nyaralásáról ugyanis vidámabbnál vidámabb képeket posztol, amiken Szabó Zsófival igyekeznek szexi pózokban megörökíteni barinőségüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik