Szórakozás

Voksán Virág: Szaunában jó a szex!

A szexi DJ eddig sem volt szégyenlős, de most még a legksikamlósabb kérdésekre is válaszolt. Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen tanácsokkal látna el a szexfüggő szelmespárokat.

Mitől lesz jó a szex?

“A változatosság a kulcsszó. Ha mindig ugyanakkor, ugyanazon a helyszínen szeretkezünk, akkor az egy idő után unalmassá válik. A spontaneitás izgalmassá teszi az együttlétet és kreatívvá tesz. Nem szégyen egymásnak esni egy szaunában vagy akár a reptéren. Tapasztalatból beszélek”

Melyik zene az, ami igazán beindít?

“Erre nagyon egyszerű a válasz: az Eurythmicstől a Sweet Dreams. Erre a zenére táncol Demi Moore a Sztriptíz című filmben. Nagyon szexi. Még én is vetkőztem erre a zenére a Való Világ villában (2010-ben több híresség is beköltözött a házba, hogy így népszerűsítsék a valóságshowt) Ez volt az egyik feladat, de csak bikiniben mutattam meg magam

Mi az, amit ne vállaljon be senki a szexben?

“Azt gondolom, hogy minden pár esetében az a normális, amit ők annak gondolnak. Ebbe persze elég sok minden belefér. Én azt tudom, hogy sosem mennék bele abba, hogy bevegyünk valakit harmadiknak. Annál én ragaszkodóbb vagyok és ami az enyém, az maradjon is az”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik