Szórakozás

Németh Kristóf kapós a játszótéren

Nem gondolta volna, hogy kisgyerekes apaként ilyen népszerű lesz a játszóterező anyukák körében.

Németh Kristóf gyakran játszóterezik az öt és fél éves Lócival, és eközben azt is felfedezte, hogy nem csak a klasszikus helyszínek alkalmasak az ismerkedésre. A játszótéren ugyanis sok anyukának szemet szúr a gyerekkel érkező apuka.

“Az utóbbi időben egyre több visszajelzést kapok a nőktől és nem is gondoltam volna, milyen “vadászterep” lehet a játszótér. Határozottan imponál az anyukáknak, ha kettesben játszunk Lócival” – mesélte a Hír24-nek a színész.

Németh Kristóf egyelőre még nem mutatott be kisfiának egy nőt sem a válása óta. Egyszer tett volna csak kivételt, ám a kapcsolat végül nem fordult komolyabbra.

“A gyerekek azonnal a szívükbe zárják azt, akit a szüleik is és óhatatlanul veszteségérzetük lesz nekik is, ha az illető kisétál az életükből, mert nem működött a kapcsolat. Ettől igyekszem megóvni Lócit. Ez alól csak egyszer tettem volna kivételt, az a kapcsolat azonban nem jutott el végül arra a szintre, hogy erre sor kerülhessen. Természetesen én is az egészséges harmincasok életét élem, de egyelőre kötöttségek nélkül” – mondja Németh Kristóf, aki azt is hozzátette, volt feleségével, Nikivel nagyon odafigyelnek arra, hogy hármasban is sok időt töltsenek együtt.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik