Szórakozás

Pénzbüntetés miatt hőbörög Vastag Tamás

Vastag-Tamas(210x140)(2).jpg (Vastag Tamás)
Vastag-Tamas(210x140)(2).jpg (Vastag Tamás)

Százhússzal ment a hatvanas táblánál, de soknak tartja a kiszabott pénzbírságot.

Sokba került a gyorshajtás Vastag Tamásnak, aki a hatvanas táblánál százhúszal repesztett. A fiatal énekes szerint “nonszensz, hogy szombat este lefotózzák így”.

“Színházból jöttem éppen haza, Budapestre Békéscsabáról, a Jókai Színházból, ahol aznap este játszottam. Ez egy szombati napon volt, későn, szinte üres volt a pálya. Én mégsem rohantam, százhússzal mentem csak, azonban kint volt egy hatvanas tábla. Állítólag útépítés volt, de egyetlenegy dolgozó embert nem láttam még csak a környéken sem, ahogy munkagépet sem. Tudom, hogy a szabályok szerint jogos, de azért az nonszensz, hogy szombat este lefotóznak így. Kérdem én, akkor minek vettem korábban rengeteg pénzért autópálya-matricát? Ennyi erővel mehettem volna a négyes vagy az ötös főúton is, hatvannal ott is lehet” – mesélte a Blikknek Vastag Tamás.

Fotó: RTL Klub

Az X-Faktoros szerint az összeg is túl magas és még fellebbezni sem tud ellene.

“Hatvanezer forint a bírság. Az nem kevés pénz; én nem panaszkodom ugyan, de például édesanyám félhavi bevételéről beszélünk! Mit csinálhat vajon az, aki képtelen befizetni ezt az összeget? Vegyen fel hitelt, vagy kéregessen kölcsön? Utánajártam, hogy tudok-e fellebbezni, de nem lehet” – háborgott Vastag Tamás, akinek a magánélete sem túl rózsás, miután nemrégiben szakított kedvesével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik