Szórakozás

Ledagadtozták Gáspár Virágot

Sírdogál a csúfolódások miatt Győzike kisebbik lánya.

Felváltva ingadozik a súlya a Gáspár lányoknak: amikor Virág volt vékonyka, Evelin küzdött súlyproblémákkal, most pedig Virág az, aki 11 évesen közel annyit nyom, mint a nővére. Gáspár Virág bánkódik is miatta, hiszen sokat csúfolják pluszkilói miatt. Fogyókúrára azonban még nem fogta senki.

„Nekem is rosszulesik, hogy a kislányomat bántják, pedig ő nem is tehet arról, hogy husis. Amikor csúfolják, és azt mondják róla a sajtóban, hogy dagadt, pityereg. Nem érti, miért teszik. Igaz, van rajta súlyfelesleg, de rám ütött, hajlamosak vagyunk a hízásra” – magyarázta lánya problémáját Gáspár Győző a Blikknek.

Evelin a példaképe Virágnak
Fotó: Facebook

Virágnak egyelőre azonban maradnak a pluszkilók és a könnyek, mert a család még nem érzi elérkezettnek az időt egy drasztikusabb diétához.

„Virág még kicsi, de pár év múlva biztos, hogy diétára utasítom, mert nem maradhat dagi. 50-52 kiló most, de majd ha elérkezik az életébe a kamaszszerelem, biztos, enni sem fog. Én is belefogytam, amikor megismertem Beát. Szerencsére egészséges, és mozog, úszni jár. Nemrég harmadik lett egy salgótarjáni úszóversenyen, nagyon büszke vagyok rá. És egyre jobban szeretne hasonlítani a nővérére is, aki már több mint tizenkét kilótól szabadult meg. Mindennap órákat beszélnek az interneten, és Virág gyakran mondja, neki Evelin a példaképe” – magyarázta Győzike, aki rettentően büszke nagyobbik lányára, és egyenesen Angelina Jolie-éhoz hasonlítja új külsejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik