Szórakozás

Krokodilt kapott az újszülött György herceg

katalin hercegnő (katalin hercegné, )
katalin hercegnő (katalin hercegné, )

Igazi krokodilt kapott ajándékba György herceg, Vilmos brit herceg és Katalin hercegnő elsőszülött fia.

Az ausztrál Északi terület (Northern Territory) azonban nem küldi a krokodilt Londonba, hanem a darwini Crocosaurus Cove Hüllőparkban őrzi meg a hercegnek – közölte csütörtökön Adam Giles, a tartomány kormányzója.

A mini krokodilt természetesen szintén Györgynek (George-nak) hívják. Azon a napon bújt ki a tojásból, amelyen Vilmos herceg és Katalin hercegnő bejelentették, hogy gyermekük lesz. György krokodil azóta harminc centiméteresre nőtt, és már saját Facebook-oldala is van. Az akváriumban élnek azok a krokodilok is, amelyek a Vilmos herceg, illetve Katalin hercegnő nevet viselik. Ők a pár eljegyzésekor kapták nevüket.

Fotó: Northfoto

„Vilmos herceg első külföldi útján, 1983-ban még babaként látogatott el szüleivel Alice Springsbe. Reméljük, követi szülei példáját, és ő is elhozza ide a fiát” – mondta Giles.

Egy svájci vállalkozó már a georgelouisalexander.com domainnevet is lefoglalta – a herceg teljes neve ugyanis György Sándor Lajos (George Alexander Louis). Luc Andre Biggs néhány órával azelőtt jegyeztette be a nevet, hogy a palota közölte volna, milyen névre keresztelik a királyi család legfiatalabb tagját. Biggs, aki Portugáliából kereskedik domainnevekkel, nagyon jól számított. A György volt a legkedveltebb a fogadóirodáknál, de a Sándorra és a Lajosra is sokan tippeltek. Néhány pillanattal a hercegi név bejelentése után a többi névvariációt is bejegyeztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik