Szórakozás

Hujber: A világ beteg és én nem akarok a részese lenni

Hujber-Feri(210x140)(2).jpg (Hujber Feri)
Hujber-Feri(210x140)(2).jpg (Hujber Feri)

A színész ezúttal Joshi Bharatnak mondta el véleményét a világról, a társadalom „ostoba" követeléseiről és TV2-s sztárok párkapcsolatairól, amelyek megcsalásból születtek.

Sok mindent lehet mondani Hujber Ferire, de kétségtelen, hogy húsbavágóan őszinte. Még akkor is, ha jól tudja, hogy képes az egész országot maga ellen fordítani.

Legutóbb a Mokkában Joshi Bharatnak beszélt arról, hogy miképp képzeli az őt körülvevő világot.

„Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a társadalom ostoba dolgokat követel, amit egy idő után kötelességed áthágni és onnantól kezdve illegális leszel. (…) Amióta elvégeztem az iskolát, folyamatosan tanulok és továbbra is úgy gondolom, hogy semmilyen foglalkozáshoz nem kell papír” – vallja a színész, aki szerint a plágium sosem avul el, és ez egy örök bélyeg lesz rajta.

„A társadalom szerint csaltam, de én büszke vagyok erre” – tette hozzá Hujber, aki a hosszú beszélgetés alatt azért picit a TV2-nek is odapirított.

„Tele van a TV2 olyan friss kapcsolatokkal, amik megcsalásból születtek. Ezek az emberek boldogok, szeritik egymást, de megcsalással indult” – mondta Hujber, aki ugyanakkor nem akar néptanító lenni.

„Mondhatnám azt, amit József Attila, hogy én egész népemet fogom nem középiskolás fokon tanítani… Ugyanis még ez is megeshet, de nem vagyok néptanító” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik