Szórakozás

Megrugdosta a táblát, pedig az nem ártott neki

Vádemelési javaslat lopás, rablás és súlyos testi sértés miatt.

A szegedi Tisza Lajos krt. egyik társasházában támadott meg egy idős nőt Cs. Mihály 2013. január 21-én. A férfi több alkalommal megütötte a sértettet, aki ennek következtében sérüléseket szenvedett; a tettes a táskáját és pénztárcáját kitépte a kezéből, és elmenekült a helyszínről. Két nappal később a város másik pontján egy lakásba surrant be, ahonnan készpénzt, okmányokat és egyéb értékeket tulajdonított el a 29 éves elkövető.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói az alapos rendőri munka eredményeként 2013. február 4-én elfogták, őrizetbe vették Cs. Mihályt és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Cs. Mihály ellen lopás bűntettének, rablás bűntettének és súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

*

A Békéscsabai Rendőrkapitányság egyenruhásai járőröztek vasárnap hajnalban a belvárosban. A Jókai és az Illésházi utcák kereszteződésénél 4 óra körül arra figyeltek fel, hogy egy fiatal az egyik járdaszigeten elhelyezett kötelező haladási irány jelzőtáblát kezdi rugdosni – tudta meg a Szeged24 a kapitányság sajtóosztályán.

A rendőrök visszafordultak és igazoltatták a 23 éves Cs. Ádámot, aki elismerte cselekményét, de érdemi választ nem tudott mondani, hogy miért rúgott a jelzőtáblába, ami elhajlott.

A rongálót előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság miatt hallgatták ki. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügyet gyorsított eljárás keretében, bíróság elé állítással dolgozza fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik