Szórakozás

Hogyan folytatódik a Glee?

lea-es-cory(210x140)(1).jpg (glee, )
lea-es-cory(210x140)(1).jpg (glee, )

Cory Monteith halála óta először szólalt meg Ryan Murphy, a Glee készítője. Az E! News-nak beszélt arról, hogyan fog folytatódni a sorozat a színész halála után.

Mint arról korábban hírt adtunk holtan találtak rá Cory Monteith-re egy Vancouver-i hotelben. A Glee – Sztárok leszünk! c. amerikai sorozat sztárja mindössze 31 éves volt. Monteith váratlan halála óta először szólalt meg sorozat készítője.

A Glee ötödik évada egy héttel később fog indulni az Egyesült Államokban, mint azt tervezték. Szeptember 26-ától kezdve három epizódot adnak le, majd egy hosszabb szünetet tartanak.

Ryan Murphy az interjúban elmondta, hogy fogalma sem volt, hogyan folytassa ezek után a sorozatot, hogy mikor kezdjenek el újra forgatni. A készítő fejében az is megfordult, hogy végleg abbahagyja a sorozatot. Ha Lea Michele, Cory Monteith barátnője kilépett volna, akkor nem lett volna értelme tovább folytatni, hiszen ő a sorozat egyik legnagyobb sztárja. Tiszteletben tartották volna a döntését.

Azonban a színésznő folytatni akarja a sorozatot. Ő határozta el, hogy az lesz a legjobb, ha újra együtt lesz a csapat, visszamennek dolgozni, és így emlékeznek Coryra. Murphy kiemelte, hogy Lea az egyik legerősebb ember, akit valaha is ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik