Szórakozás

Tóth Vera lelki vezető lett?

Az énekesnő egy közeli barátja halála után kezdett írni, bár barátai már korábban is őt keresték mindenféle lelki problémáikkal.

Tóth Vera csupán néhány hete írja blogbejegyzéseit egy internetes oldalon, ahol többek között szépséggel, szeretettel, családdal és a női szerepekkel foglalkozik, máris rengeteg pozitív visszajelzést kapott olvasóitól. Az énekesnő azt mondja, elsősorban továbbra is a zenéjével „gyógyít”, de annyira belejött az írásba, hogy a visszajelzések szerint így is sok mindenkin segít. Vera egy barátja halála után írt közösségi oldalára egy bejegyzést, amire reagálva sokan javasolták neki, hogy foglalkozzon az írással is.

“Néhány hónapja veszítettem el egy barátomat, aki nagyon közel állt hozzám. Megrendített, hogy egy fiatal ember egyik napról a másikra nincs többé. A halála azt juttatta az eszembe, mennyire elmegyünk az igazán fontos dolgok mellett és közben nem figyelünk egymásra igazán” – mesélte a Hír24-nek Vera.

Fotó: TV2

Az énekesnő gyerekkora óta fogékony a lelki történésekre, barátai pedig mindig számíthattak rá egy-egy probléma megoldásában.

“Soha senkinek nem akartam beleavatkozni az életébe, mindig csak a véleményemet mondom el, azt is csak akkor, ha kérik. A blogommal kapcsolatban kaptam már pozitív visszajelzést és remélem, valóban sokaknak tudok így segíteni. Nem tanultam írni, sem pedig pszichológiát, viszont nyitott vagyok a világ dolgaira és érdekel is, ami történik” – mesélte Tóth Vera, akinek az utóbbi időben jó pár kilótól sikerült megszabadulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik